Kungsbacka River är inställt igen 2022

Vi vet att många hoppades på ett genomförande i år och ärligt talat har vi också hoppat på det. Dock har de förändrade tiderna krävt att vi tänker nytt och därför har vi med hjälp av kommunen kunnat omorganisera vår förening till ett Frivilligcenter för hela Kungsbacka kommun. Detta har gjort det omöjligt för oss att mäkta med att arrangera Kungsbacka River i år. Vi hoppas att ni har förståelse för detta och att vi måste sätta den nya verksamheten först, vilket kräver all vår tid. Vi har i vår tillsatt en helt ny styrelse och utvecklingen vi tagit är vi väldigt stolta över. Vi vet och förstår att kanotloppet nu blivit lidande, men vi är trygga i att om vi har en stabil grund att stå på så har vi bättre förutsättningar för framtiden. 

Läs mer om vår nya verksamhet www.gokungsbacka.se 
Läs även en artikel om nystartade frivilligverksamheten 

Följ gärna GoKungsbacka på Facebook 

Så fort vi vet något om 2023 års lopp så uppdaterar vi denna sidan.
För er som tidigare har betalt startavgift och valt att flytta fram er anmälan till nästkommande år, er plats finns kvar även till 2023.

Mvh Styrelsen för GoKungsbacka

 

Kungsbacka River 2.0

Tävlingsledare:           
LINDA NILSSON
0703-38 38 66
linda@kungsbackariver.se

 

Arrangör

Org.nr: 802526-5607

Ang. Covid-19

Uppdaterat 1/11-2021
Många verksamheter har drabbas hårt under säsongerna 2020-2021 efter pandemins intåg med förbud om att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar vilket berörde alla idrottsevenemang, konserter, mässor och liknande med fler än åtta deltagare. Under hösten 2021 har man försökt att återgå till ett ”normalt” tillstånd igen men ingen kan veta hur framtiden ser ut.

Vi  fortsätter att följa händelseutvecklingen med anledning av coronaviruset och följer de rekommendationer som ges. Riksidrottsförbundet sammanfattar all info löpande: https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/  

Om du har ytterligare frågor och funderingar kring viruset, läs gärna även på Folkhälsomyndighetens hemsida för senaste informationen: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/