Den 22 juni tog vi det tråkiga beslutet att ställa in Kungsbacka River år 2020 för att istället satsa på år 2021. 

Det känns ledsamt att lämna beskedet. Vi hade hoppats på en nystart för Rivern med en ny gren för SUP och ett större kringarrangemang än på länge.

Den rådande omständigheten med max 50 personer för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar är ett senario som vi inte ens hade kunnat drömma om.

Vi har väntat och hoppats in i det längsta men det är restriktionerna från Folkhälsomyndigheten som nu gör att det är omöjligt för oss att genomföra loppet och vi tvingas att ställa in. Vår önskan är att ni har förståelse för det inträffade och att ni istället vill återkomma nästa år – Starka och Tävlingssugna!

GoKungsbacka är en nybildad förening med syfte att driva Kungsbacka River samt samla volontärer för att kunna göra skillnad för hembygden genom sport och kultur. Satsningen trodde vi stenhårt på och det som nu inträffat är en utopi som sätter käppar i hjulen för oss. Vi har naturligtvis haft uppstartskostnader som nu saknar täckning och erbjuder därför er som redan hunnit anmäla er, tre olika alternativ enligt nedan.

Frågor & Svar ?

Får jag pengarna tillbaka om eventet blir inställt?
Vi erbjuder alla att få pengarna återbetalda, dock lämnar vi 3 olika alternativ som vi vill att du svarar på senast den 22 augusti 2020: 

1. Behåll din plats och flytta din anmälan till nästa år 2021.

2. Få full återbetalning av pengarna. 

3. Välja att helt eller delvis sponsra med din avgift för att på så vis underlätta ett genomförande av kommande års tävling. 

När du kontaktar oss – tänk på att uppge ditt namn. 
Hör du inte av dig före utsatt datum ser vi pengarna som sponsrade. 

Vad händer om jag inte kan på det nya datumet 2021?
Om du väljer att behålla din plats och anmälan till nästa år, men du av någon anledning inte skulle kunna det datumet? (datum spikas i höst) Då har du möjlighet att höra av dig till oss och skriva över anmälan till en annan person som önskar deltaga, kontakta oss så gör vi det manuellt.

Information ang Coronaviruset:
Vi följer löpande händelseutvecklingen med anledning av coronaviruset och följer de rekommendationer som ges. Fredagen den 27 mars tog regeringen beslut om att förbjuda evenemang (allmänna sammankomster och offentliga tillställningar) med över 50 personer. Förbudet gäller hela landet från och med den 27 mars och tills vidare. Alla idrottsevenemang, konserter, mässor och liknande kommer alltså inte få arrangeras. Riksidrottsförbundet sammanfattar all info löpande: https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/  

Om du har ytterligare frågor och funderingar kring viruset, läs gärna även på Folkhälsomyndighetens hemsida för senaste informationen: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/

Kungsbacka River 2.0

Tävlingsledare:           
LINDA NILSSON
0703-38 38 66
linda@kungsbackariver.se

Frågor om SUP: 
PONTUS NY
0730-48 70 14
info@stapaddla.se
www.stapaddla.se

Arrangör

Idrottssällskapet GoKungsbacka
Org.nr: 802526-5607